Ωρολόγιο πρόγραμμα

Ωράριο λειτουργίας: καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.30 π.μ. έως τις 3.30 μ.μ. Προσέλευση: Τα παιδιά μπορούν να έρχονται στο σχολείο το πρωί από τις 7.30 έως τις 9.30 καθώς στις 9.30 ξεκινάμε τις οργανωμένες δραστηριότητες ανά τμήμα.

  • Από τις 7.30 έως τις 9.00 σερβίρεται πρωινό, επομένως όσα παιδιά επιθυμούν να τρώνε πρωινό θα πρέπει να βρίσκονται στο σχολείο έως τις 9.00 π.μ.
  • Όταν υπάρχουν προγραμματισμένες εξωσχολικές δραστηριότητες( π. χ. αθλητικές δραστηριότητες, ή εκπαιδευτικές επισκέψεις) τα παιδιά θα πρέπει να έρχονται έως τις 8.30 π.μ.
  • Μετά το πρωινό και μέχρι τις 9.30 π.μ. τα παιδιά απασχολούνται στις γωνιές παιχνιδιού με την επίβλεψη πάντα των Νηπιαγωγών.
  • Στις 11.00 π.μ. γίνεται διάλλειμα, τα παιδιά τρώνε φρούτα και βγαίνουν στον κήπο του σχολείου.
  • Στις 12.30 με 12.45 περίπου το εκπαιδευτικό πρόγραμμα τελειώνει και τα παιδιά που τρώνε στο σχολείο τους παίρνουν το γεύμα τους.

Αποχώρηση: Η αποχώρηση των παιδιών γίνεται, είτε με τους γονείς των παιδιών είτε με το σχολικό λεωφορείο. Όσα παιδιά δεν τρώνε μεσημεριανό στο σχολείο απασχολούνται στις γωνιές με παιχνίδι. Μετά το μεσημεριανό φαγητό τα παιδιά παίζουν στον κήπο ή, εάν δεν επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, παίζουν στην τάξη τους με το οικοδομικό υλικό, στο κουκλόσπιτο, στη γωνιά μεταμφίεσης, συμμετέχουν σε δραστηριότητες δημιουργικής έκφρασης: π.χ. κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, εικαστικά κλπ.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο