Είπαν για εμάς

Υπέροχο σχολείο με υπέροχους ανθρώπους! Τόσο η φιλοσοφία του παιδαγωγικού έργου, η προσέγγιση σύγχρονων θεμάτων με ευαισθησία και γνώση της παιδικής ηλικίας, οσο και το αντίκρυσμα του σχολείου στη κοινωνία είναι χαρακτηριστικά της babyland. Η εμπειρία μου ως μέλος της παιδαγωγικής ομάδας ήταν από τις πιο ευχάριστες στην επαγγελματική μου διαδρομή, μα κυρίως ήταν αληθινή και ανθρώπινη. Ευχαριστώ και συνεχίστε δυναμικά όπως πάντα!

Έφη Μανιώτη, Νηπιαγωγός

Είχα την τιμή να εργαστώ στην Babyland για αρκετά χρόνια ως νηπιαγωγός και οφείλω να παραδεχθώ ότι υπήρξε ένα από τα καλύτερα περιβάλλοντα που έχω εργαστεί!Είναι πραγματικά το σχολείο της χαράς και με αγκάλιασε από την πρώτη κιόλας στιγμή όπως ακριβώς αγκαλιάζει τις οικογένειες που αποφασίζουν να τους εμπιστευτούν ότι πολυτιμότερο έχουν, δηλαδή τα παιδιά τους! Με πλήρη ειλικρίνεια συνιστώ ανεπιφύλακτα το συγκεκριμένο σχολείο και εύχομαι πραγματικά να υπήρχαν και άλλα σχολεία σαν αυτό! Ευχαριστώ πολύ τον Ανδρέα και την Έλενα για την ευκαιρία που μου δώσανε να γίνω μέλος της ομάδας τους, ήταν μια απίστευτη εμπειρία που με βοήθησε να αγαπήσω ακόμα πιο πολύ την δουλειά που επέλεξα να κάνω! Είμαι πολύ τυχερή που σας γνώρισα θα έχετε πάντα μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου!

Μιχαέλα Τσολακίδου, Νηπιαγωγός

Αυθόρμητα λοιπόν την εμπειρία μου στο σχολείο μια λέξη θα την χαρακτήριζε η ελευθερία!!!! (Σπάνιο για να μην πω ακατόρθωτο οπουδήποτε άλλου). Το καλύτερο σχολείο που έχω εργαστεί, με τους πιο ανθρώπινους εργοδότες – φίλους. Ελενα μου αλήθεια αξέχαστη εκείνη η χρόνια για εμένα, αν κ δούλευα πρώτη φορά, με εμπιστεύτηκες και ήσουν τόσο υποστηρικτική και γλυκιά κ ανθρώπινη πάνω από ολα! Ένιωθα ότι ήμασταν όλοι μια ομάδα η οποία εργάζεται σε ένα κλίμα απόλυτης αποδοχής και ελευθερίας… Δημιουργικότητα και χαρά η Babyland για μένα! Ευχαριστώ και εσένα και τον Αντρέα κ πάλι για ολα αυτά!

Ηρώ Κωνσταντίνου, Νηπιαγωγός

Babyland, το σχολείο της καρδιάς μας!!!!

Μάλλον υπάρχει και επίγειος παράδεισος, δυστυχώς μόνο για τα παιδιά μας!!!!!

Χριστίνα Αναστασιάδου

Νιώθεις ευτυχισμένος όταν την αφήνεις σε αυτό το σχολείο και φεύγεις. Νιώθεις ότι αφήνεις το παιδί σου με κάποιον από την οικογένεια. Το πιο πολύτιμο συναίσθημα…

Άλκηστις Δεληγιάννη

Η χώρα των χαρούμενων παιδιών!!!!

Βαγγελίτσα Γουργιώτη

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο