Αφροδίτη Γαντζού-Δραμητινού

Αφροδίτη Γαντζού-Δραμητινού

Παιδίατρος – Ομοιοπαθητικός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Βόλο. Παρακολούθησα την Ιατρική σχολή στο ΑΠΘ και ολοκλήρωσα την ειδικότητα της Παιδιατρικής στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού,με εξειδίκευση στην αύξηση. Από το 1994 εργάζομαι ως ιδιώτης παιδίατρος στην οδό Κασσαβέτη 12, τηλ.2421027030 και 6973025254

Με την ενασχόλησή μου με τα παιδιά, συνειδητοποίησα από νωρίς ότι η διαφύλαξη της υγείας τους πρέπει να βασίζεται κυρίως στην πρόληψη και η θεραπευτική αγωγή να γίνεται με τον πιο προσεκτικό και ήπιο τρόπο. Σ’ αυτό με έχει βοηθήσει πολύ και η ομοιοπαθητική, που χρησιμοποιώντας την συμπληρωματικά, μου άνοιξε καινούριους θεραπευτικούς ορίζοντες.

Πολύ καλή συνεργασία έχω απο την αρχή με τον παιδικό σταθμό Babyland, το πρώτο αγαπημένο σχολείο της μικρής μου κόρης. Τα τελευταία χρόνια, άλλωστε, που οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις το επιτρέπουν, επισκέπτομαι συχνότερα το σχολείο, εξετάζοντας πάντα τα παιδιά, γιατί η καλή τους υγεία δεν είναι μόνο ατομική υπόθεση, αλλά αφορά και τους γύρω τους.

Χωρίς καμία πρόθεση, φυσικά, να παρεμβαίνω στις προσωπικές επιλογές της κάθε οικογένειας, θέλω να με θεωρείτε κι εμένα σύμβουλο, φίλη και πρόθυμη συνεργάτη του παιδικού σταθμού μας.

Scroll to Top
Μετάβαση στο περιεχόμενο